Bruidskapper Arnhem

Bruidskapper BeauTies by Marlies in Arnhem

Als ervaren bruidskapper voor de omgeving Ede/Arnhem verzorg ik graag een prachtig bruidskapsel voor de mooiste dag van uw leven. Natuurlijk wilt u op deze dag liever niets aan het toeval overlaten. Met een bruidskapsel dat geheel is afgestemd op uw make-up en trouwjurk, straalt u als nooit tevoren. Als dé bruidskapper voor de omgeving Arnhem sta ik dan ook graag voor u klaar. Ons haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk.

Zeker op uw trouwdag wilt u natuurlijk niets liever dan een prachtig kapsel welke uw natuurlijke schoonheid ondersteunt. Dit geeft niet alleen veel zelfvertrouwen, maar zorgt ook voor een mooi totaalplaatje. Als ervaren haarstylist verzorg ik dit graag voor u. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u graag een kort bruidskapsel wilt, of uw lange haar prachtig wilt laten opsteken. Door mijn ruime ervaring in het vak weet ik diverse looks te creëren.

Hierbij kunt u denken aan een bruidskapsel met romantische krullen, een klassiek opgestoken kapsel of een lekkere natural look. Natuurlijk hou ik daarbij altijd rekening met uw wensen. Als ervaren bruidskapper voor de omgeving Ede/Arnhem, kan ik u uiteraard ook van een waardevol advies voorzien voor wat betreft uw kapsel. Als dé thuiskapster voor de omgeving Ede/Arnhem sta ik graag voor u klaar.

Ervaren bruidskapper omgeving Arnhem

Als bruidskapper kom ik graag bij u thuis. Hier kunnen we samen bespreken naar welke kapsels uw voorkeur uitgaat. Natuurlijk horen proefkapsels daar ook bij. Zo krijgt u een goede indicatie van de verschillende stijlen en mogelijkheden. Het kapsel kan op deze manier van tevoren op uw bruidsjurk afgestemd worden waardoor er een beeldschoon geheel ontstaat. Wilt u naast het bruidskapsel ook uw make-up door mij laten verzorgen?

Ook dat is mogelijk. Als bruidsvisagist voor de omgeving Ede/Arnhem maak ik gebruik van hoogwaardige producten om de look te creëren die bij uw persoonlijkheid past. Dat geldt uiteraard ook voor uw bruidskapsel. Door mijn ruime ervaring in het vak zorg ik ervoor dat u de hele dag kunt genieten van een prachtig kapsel welke aansluit bij uw jurk en make-up.

Bruidskapper Arnhem

Daardoor wordt uw natuurlijke schoonheid ondersteunt waardoor u de hele dag kunt stralen. Natuurlijk niet alleen op het moment zelf, maar ook voor de bruidsreportage welke na uw trouwdag voor een warme herinnering zorgt. Neem vrijblijvend contact met mij op als u op zoek bent naar een bruidskapper in omgeving Ede/Arnhem. Ik informeer u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Menu