Thuiskapster

Een goede thuiskapper of thuiskapster heeft verstand van het vak en weet als geen ander welke behandelingen en welke producten het best zijn voor jouw haar. Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende thuiskapper in Ede of in de omgeving van Arnhem, dan is het inschakelen van Beauties by Marlies een must! Marlies zit al geruime tijd in het kappersvak en biedt een ruim aantal behandelingen aan, waaronder tevens een aantal schoonheidsbehandelingen. Zo kun je haar bijvoorbeeld boeken om je wenkbrauwen te laten shapen en epileren, maar ook om je haar te knippen, de baard van je partner te laten trimmen, of om de kinderen van een nieuw kapsel te voorzien.

Een professionele kapper in huis

Het gemak van een thuiskapster zit hem in het feit dat je jouw huis niet eens hoeft te verlaten om een nieuwe look te krijgen. Heb je binnenkort een speciale gelegenheid, een leuk feest, een jubileum, of ga je trouwen? Ook dan staat Beauties by Marlies voor je klaar. Ze verzorgt een perfect bruidskapsel, geheel gebaseerd op jouw gewenste look en voorkeuren. Ook is zij als ervaren visagiste in staat om jou te laten stralen met een make-up die de hele dag blijft zitten en jouw natuurlijke schoonheid onderstreept. Jouw haar prachtig laten opsteken, of jou en jouw bruidsmeisjes of getuigen laten omtoveren tot een echte beauty? Maak dan een afspraak met Marlies.

Een goed kapsel start met een goed oor

Ben je huiverig voor een bezoek aan de kapper, of is jouw haar uiteindelijk nooit zoals je dat wilde geknipt? Marlies neemt de tijd om goed te luisteren naar jouw wensen. Samen bepalen jullie hoe je jouw haar geknipt wilt hebben. Ga je liever het huis niet uit, ben je te druk of ben je veel aan huis gebonden vanwege bijvoorbeeld een handicap? Dan komt Marlies graag bij je langs om jou een perfecte knipbeurt te geven waar je blij van wordt. Ontdek de lange lijst aan behandelingen van deze kapper in Ede en bereid je voor op een middagje genieten!

Thuiskapster

Ben je op zoek naar een goed advies, een nieuwe haarkleur, of wil je simpelweg een geheel nieuw kapsel? Neem dan vrijblijvend contact op met Beauties by Marlies en ontdek hoeveel mogelijkheden er zijn! Natuurlijk kunnen zowel heren als dames een knipbeurt boeken. Zo kun je in een keer eventueel het hele gezin laten kappen en zijn jullie allemaal gewoon thuis. Ideaal voor een druk gezin.

Menu