Bruidsvisagist Arnhem

Bruidsvisagist BeauTies by Marlies in Arnhem

Als dé bruidsvisagist voor de omgeving Ede/Arnhem sta ik graag voor u klaar. Door mijn ruime ervaring in de visagie zorg ik ervoor dat u er op de mooiste dag van uw leven stralend uitziet. Natuurlijk wordt de make-up geheel aan uw wensen én die van uw uiterlijk aangepast. Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardige producten van goede kwaliteit. Ik gebruik minerale make up van L’Oye. Dit product is volledig vegan en verzorgend voor de huid. Op uw bruiloft moet alles kloppen. Van de locatie tot aan uw bruidsjurk. Ook een mooi bruidskapsel en een perfecte visagie mogen daarbij niet ontbreken.

Een stralende look is natuurlijk niet alleen belangrijk op de dag zelf. Goede visagie draagt ook bij aan een mooie bruidsreportage welke de herinnering aan deze mooie dag levend houdt. Als bruidsvisagist vind ik het belangrijk dat u make-up draagt die bij u past. Op deze manier wordt uw natuurlijke schoonheid extra benadrukt. Of dat nu een natural look is, een klassieke make-up of visagie in de trendy kleuren van het seizoen.

Daarnaast stem ik mijn visagie ook altijd af op de uitstraling van de bruidsjurk en het bruidskapsel. Uiteraard houd ik daarbij altijd rekening met uw wensen en voorkeuren. Doordat ik als bruidsvisagist met vooraanstaande make-up merken werk, bent u er altijd zeker van dat uw look de gehele dag stralend blijft. Bruidsmake-up heeft natuurlijk nogal wat te verduren.

Ervaren bruidsvisagist omgeving Arnhem

Als ervaren bruidsvisagist voor de omgeving Ede/Arnhem zorg ik ervoor dat uw make-up ook tijdens ontroerende en emotionele momenten mooi blijft zitten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u tijdens de ceremonie een traantje wegpinkt. Goede visagie zorgt er daarbij voor dat u zich zelfverzekerd en prettig voelt bij de make-up die u draagt. Het past bij uw uiterlijke kenmerken en voldoet natuurlijk geheel aan uw wensen.

Ook als u op zoek bent naar een bruidskapper in Arnhem sta ik voor u klaar. Zo kunt u de visagie en uw bruidskapsel met een gerust hart aan mij overlaten. Alles wordt prachtig op elkaar afgestemd waardoor u nog meer straalt op de mooiste dag van uw leven. Als thuiskapster voor de omgeving Ede kom ik natuurlijk graag bij u thuis. Hier kunnen we samen de mogelijkheden doorspreken, proefkapsels proberen en samen uitzoeken welke make-up het beste bij u past.

Bruidvisagist Arnhem

Als u op zoek bent naar een bruidsvisagist in omgeving  Ede/Arnhem sta ik dan ook graag voor u klaar. Door mijn ruime ervaring in de visagie en het kappersvak, kan ik u natuurlijk ook altijd van een passend advies voorzien. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en denk ik graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met mij op als u op zoek bent naar een ervaren bruidsvisagist in omgeving Ede/Arnhem.

Menu