Thuiskapster Ede

Thuiskapster BeauTies by Marlies in Ede

Als u op zoek bent naar een thuiskapster in Ede bent u bij BeauTies by Marlies aan het juiste adres. Als ervaren kapster kom ik graag bij u thuis. Dat verzekerd u niet alleen van meer gemak, maar ook van een prachtig geknipte of gekleurde coupe. Daarvoor hoeft u geen tijd meer vrij te maken voor een afspraak in een kapperssalon. Als ervaren thuiskapster voor de omgeving Ede kom ik graag bij u op locatie.

Daarbij bent u natuurlijk altijd verzekerd van een prima service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bij BeauTies by Marlies is uw haar in goede handen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u uw haar wilt laten knippen, kleuren of stijlen. Ook als bruidskapper voor de omgeving Arnhem sta ik graag voor u klaar. Natuurlijk kom ik ook daarvoor graag bij u aan huis. Ik beschik over een ruime ervaring in het kappersvak.

Als kapster maak ik gebruik van de nieuwste kniptechnieken en hoogwaardige ecologische producten van Nook, Dearbeard, Gents en Behair. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een mooi eindresultaat welke past bij uw persoonlijke uitstraling. Ook het verven van haar is mogelijk op locatie. Of dat nu het bijwerken van de uitgroei is of als u graag highlights of lowlights wilt laten aanbrengen.

Ervaren thuiskapster omgeving Ede

Als dé thuiskapster voor de omgeving Ede hoeft u geen tijd meer vrij te maken voor een bezoek aan de salon. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook als u minder mobiel bent is het fijn om uw haar thuis te laten knippen of kleuren. Ook als u uw haar wilt laten opsteken of vlechten voor een feestelijke gelegenheid kunt u gebruik maken van mijn diensten als thuiskapster.

Daarbij hou ik altijd rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Ook voor een goed advies omtrent kapsel of haarkleuringen sta ik voor u klaar. Zo bent u altijd verzekerd van een kapsel dat uw natuurlijke schoonheid en uitstraling ondersteunt. Naast mijn diensten als thuiskapster en bruidskapper, werk ik ook als bruidsvisagist voor de omgeving Arnhem. Zo beleeft u de mooiste dag van uw leven op een stralende manier. Als thuiskapster heb ik de beschikking over moderne apparatuur en hoogwaardige producten. Zo kan ik aan al uw haar wensen tegemoet komen.

Thuiskapster Ede

Natuurlijk mag u van mij ook een waardevol advies verwachten in welk kapsel en haarkleur het beste bij uw uiterlijk past. Als u op zoek bent naar een ervaren thuiskapster in de omgeving Ede bent u bij BeauTies by Marlies van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Menu