Kapsalon Ede

Wanneer je op zoek bent naar een goede kapper in de omgeving van Ede of Arnhem, dan kun je uiteraard de winkelstraten afstruinen, op zoek naar een kapsalon. Maar lijkt het je niet prettig om jouw drukke dag niet geheel te hoeven onderbreken en de deur uit te gaan naar een kapsalon? Maak gebruik van de diensten van Beauties by Marlies als jouw kapsalon in Ede en plan een bezoek van haar in op een dag die jou uitkomt, gewoon bij jou thuis. Marlies heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van het stylen en knippen van haar. Van het wassen en watergolven van haar tot het vlechten, kleuren en knippen van jouw lokken.

Beauties by Marlies voor heren en dames

Niet iedere kapsalon biedt knipbehandelingen voor het hele gezin. Wil je jouw kinderen gelijk laten knippen? Of wil je jouw baard of kapsel laten stylen als man? Ook dan kun je terecht bij Marlies. Ze maakt gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur en gebruikt hoogwaardige haarproducten waar zij goede ervaringen mee heeft. Zo kun je bij Marlies ook perfect terecht voor een uitstekend advies wat betreft jouw haar, eventuele problemen met jouw haar en jouw haarkleur.

Een goede bruids kapper en visagist

Naast de veelzijdigheid van Beauties by Marlies wat betreft het bieden van behandelingen voor kids en volwassenen en voor heren en dames, kan Marlies meer. Zo wordt zij in de omgeving van Ede vaak geboekt als bruidsvisagiste en kan zij het haar niet alleen prachtig invlechten of opsteken, maar kan Marlies ook (op basis van jouw wensen) een perfect look voor jouw trouwdag neerzetten. Jij bepaalt, Marlies luistert en samen komen jullie tot een prachtig resultaat voor de meest bijzondere dag van je leven!

De kapsalon in Ede en Arnhem

In de ideale kapsalon kun je terecht voor een leuk fris nieuw kapsel, maar ook voor bijvoorbeeld het epileren van de wenkbrauwen, voor het bijwerken van uitgroei en voor het vakkundig trimmen van een baard. Beauties by Marlies komt naar jou toe en kan op je werk of thuis jouw haar knippen en andere behandelingen bieden. Denk bijvoorbeeld aan een trendy balayage van het haar, waarbij de haarkleur van boven naar beneden subtiel verandert. Marlies is goed op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en producten in de kapperswereld. Het is dan ook begrijpelijk dat haar (thuis) kapsalon bij Ede zo populair is. Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Marlies. Ze vertelt je graag wat de vele mogelijkheden zijn.

Kapsalon Ede
Menu