Kapper Ede

Ben je op zoek naar een kapper in Ede, of wil je gebruik kunnen maken van de diensten van een professionele kapster en visagist in de omgeving van Arnhem? Dan ben je bij Beauties by Marlies aan het juiste adres. Ervaar hoe prettig het is om in je eigen vertrouwde omgeving in je eigen huis in de watten gelegd te worden. Met een ruime ervaring en een flinke lijst aan beschikbare behandelingen is Beauties by Marlies de favoriete kapper in Ede van velen.

Een grote verscheidenheid aan kappersbehandelingen

Van het bijwerken van uitgroei van gekleurd haar tot het vakkundig opsteken van een bruidskapsel, Marlies verzorgt het voor je. Naast het knippen, kleuren, permanenten en behandelen van het haar met natuurlijke producten, kun je bij Marlies ook terecht voor beauty behandelingen. Zo kun je direct je wenkbrauwen laten epileren, een baard laten trimmen of een prachtige make-up laten verzorgen door deze veelzijdige kapper in Ede. Tip; boek een afspraak voor het knippen of verzorgen van het haar van alle gezinsleden, zo kun je met een bezoek aan huis iedereen er op zijn (of haar) best uit laten zien!

Bruidskapper en visagist

Ook de bruidsmake-up en het bruidskapsel laat je verzorgen voor Beauties by Marlies. Marlies neemt uiteraard de tijd om goed met je door te spreken wat jouw wensen zijn en kan je voorzien van een waardevol advies wat betreft jouw huid en haar. Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgt deze kapper in Ede voor een perfecte look op de meest bijzondere dag van je leven. Ook de bruidegom voorzien van een fris kapsel of een goed verzorgde baard? Geen probleem! Maak kennis met de vakkundige behandelingen van Marlies en ervaar hoe prettig het is om jouw eigen kapster en visagiste thuis te ontvangen. Zo voel jij je op je trouwdag volledig op je gemak.

Een ervaren en kundige kapper in Ede of Arnhem

Als thuiskapster heeft Marlies een uitstekende reputatie opgebouwd als veelzijdige kapster, haarexpert en visagist. Met haar uitgebreide aanbod aan behandelingen (van balayage tot het verven van een baard), moderne technieken en professionele producten op natuurlijke basis, kun je rekenen op een uitstekende service. Ontdek de mogelijkheden voor het thuis knippen, verven of permanenten van het haar bij Beauties by Marlies en bereid je voor op een ontspannen bezoek van de kapper aan jouw huis. Dat wordt genieten. Je ziet er weer op je best uit met Beauties by Marlies als kapper in Ede!

Kapper Ede
Menu